min familj

.. goa goa.. mm..
minna killar tittar på tv. Akilles skule absolut klämma in sitt lilla ansikte under M:s arm ,

 Alla utom jag. Så goa så goa..

mi casa..

Blev lite inspirerad av en anna blogggare som skrev lite om sitt hem men då i bemärkelsen att det var litet. Jag vill vissa vad nöjd ja är. 
Innan vi flyttade inte inglassad balkong  badrum  
Från v-rum mot s-rum  helt rent och fint men inte så personligt kankse ;)

NU har vi flytta och bott i drygt ett år  gluggen togs bilden från v-rum till s-rum 
kök matdel..  ett litet arangemang jag har slänt ihop.. 

riktigt mysigt måste jag säga. är mycket nöjd med våran väg som bara har fönster. 3 fönster i badrummet är lyxigt. Så jag är mycket nöjd med vart vi bor  men drömma bör man.. ;)

buzzz

.. ger mig möjligheten att prova nya produkter.
Får hem de i en kartong och så berättar jag om dom för minna vänner. Har tidigare fått pröva   och  och  bland annat.

Om man är nyfiken och inte vill bli medlem direkt så kan man gå in på Buzzador för att få mer info.

Nu ska jag få pröva One Touch luftfräschare. Spännande.

bröt av...

.. knoppen på min orkidé.. klantiga klantiga klantiga!!!  denna hade växt till sig och blivit så mycket längre så skulle jag böja till en så den växte snyggt en icke.

sista...

.. varför ställer men upp i en serie som färjan.  
Bli sur på tv och sedan hänga ut en kollega om skvaller och man kunde känna den pinsama stämmningen hela vägen in i vardagsrummet.. och håller på att "smöra" för de där tjejerna som jobbar på båten och vill bara komma ut o ta en öl.. Säkert sån han är men.. ååhh.. jobigt att titta på

då kan man fråga sig varför jag tittar då ra omd det är så jobbigt.. ja, vem vet !

dagens shoping..

... det är ju underbart när man kan fixa det på nätet men inte så roligt när man inte hinner med. Hittade en jätte sött tröja me icke.. ojoj

gick bra idag på kursen. Åkte till jobbet så jag var där til kl 07:00 så började det kl 08:00 så jag hann läsa på. Nu kan jag s-hlr.
 
Hittade detta på rean på sisters..
och ett par skor på stadium..

tror ni jag kom ihåg...

.. icke.. Fan fan fan.. helt glömt att läsa på den där foldern..*suck* får jag skämmas imorn.

Hus tittningen gick jätte bra. Som sagt var är det inte aktuellt än men blev riktigt sugen. Var så hemtrevligt och inbjudande. Kunde se mig själv bo där.. :)

rusk..

... och regn. Inte mycket roligt att göra idag. Ska iväg och titta på ett radhus för skoj skull Inte för att köpa mest för att se vad som kan ev va aktuellt i framtiden. ;)

regn och rusk imorn är det jobb igen. Känns ganska bra faktiskt inte alls det där spöket i huvet som det har varit andra söndagar. oj, kom på att jag måste till jobbet i dag. Ska på kurs imorn och har inte hunnit.. eller hunnit och hunnit me jag har inte läst på och svarat på frågorna än. jösses.

Tror det har med att göra..alltså att jag inte känner mig så stressad inför morgon dagen.. har nog mycket att göra med att jag på något vänster har hitta jargongen på avdelningen och även bland de jag har svårt med har jag hittat en skön balans.
Tänk va lättare saker kan bli.
Kan helt fokuser på minna patienter och deras mediciner och omvårdnad.. mm.. det är det jag vill.
Vara med patienterna och inte vara någon piller kärring!

Bevisat: lättare att ändra på mig än på någon anna. Med stöd och annan synvinkel och med öppenhet för andra synsätt..

Tanke: allt som jag inte vet är en vetenskap för mig

stolt..

.. över denna bild..     

höst promenad..

.. på 3 timmar var jätte skönt en är nu helt slut i benen och fötter. Är så där skönt trött i kroppen efter all frisk luft.. mm.. bilder kommer.

vi gick runt hela brunnsviken. Är nog en mil ca. Drack kaffe och köpte bullar på kaffe båthuset. Såååå goda och inte allt för dyra. Stora var de också..

tänker i en blogg..

.. form nu förtiden. Kommer på massor med bra rubriker när jag är på jobbet eller cyklar hem. När jag kommer hem för att skriva dessa finurliga rubrilerna så kommer jag inte på en enda.

på Måndag är det 7 år.. hoppas på att vi ska komma ut till landet och mysa måste bara kolla av med mor o far. Vore mysigt att vara där själva men med dom är inte ila heller. Mamma gör så god mat..  mm..

Var på Nynärhavsbad när vi hade 6 år.
Var på landet när vi hade 5 år..

Vet inte vad det är för fel på mig. Helt konstig igår, känslan sitter kvar idag. Känner mig typ ledsen tror jag eller.. lätt rörd är det minsta man kan säga och ja PMS.ig rakt igenom.
Labil fortfarande.
Trött i kroppen och vill bara ligga och gråta lite.  Varför? jag har inget att gråta över. Har det bra. Saker börjar ordna upp sig på jobbet, M och jag prata om saker vilket är jätte mysigt och jag har hälsan med mig..
tror jag..
det är kankse där min ror bottnar sig. Att jag känner mig orolig för at jag inte är frisk.
Först var det en sån där ...ähh jag kanske inte är frisk hahah. men nu har alla symtom blivi starkare.
trött i kroppen,
labil,
 yrslig
osv osv... jag är säkert sjuk.

nackdelen med att jobba på sjukhus man måste nästan, tror jag gå igenom någon sorts hypokondrisk fas för att sedan bli otroligt profesionell.

labil...

Vet inte vad det är som är fel. Är helt PMS:ig, trött, slö. Iretterad på M för nästan ingenting. Får panik över att inte vill planer någonting. Jag vill veta vad som händer och sker.. kom igen!

ordna upp ekonomin nu när man är en jobbande kvinna och kan unna sig att spara. Vill inte köpa massor med grejer som vi inte har direkt behov av enlit mig ska tilläggas .

usch

kärleken...

En dikt av E.E Cummings


Jag bär ditt hjärta med mig

Jag bär det i mitt hjärta
Jag är aldrig utan det
Överallt jag går, går du, min kära
Och det enda som jag har gjort själv
är det du gör, min älskling
Jag är inte rädd för tillit
Du är min tillit, min älskling
Jag vill inte ha någon värld, vacker
För du är min värld, min sanna
Här är den djupaste hemligheten
ingen känner till
Här är rötternas rot
Knopparnas knopp
Himlens himmel
Det som vi kallar livet
Som växer sig högre än någon kan hoppas
Något vårt sinne kan gömma
Det är ett under som håller stjärnornas isär
Jag bär ditt hjärta
Jag bär det i mitt hjärta

ljuset gick...

..upp och livet blev lite lättare. Har märkt nu att det är så mycket som hänger på mig. Som sagt. Jag kan bara ta ansvar för mig själv och jag är den enda jag kan ändra på så det är gjort eller är i alla fall på god väg.
Har ändrat min inställning helt. Ser allt så ljust som möjligt istället för att falla in i klagoandan.. Kom igen nu Kajsa!!

Var ute och åt med två tjejer på jobbet vilket hjälpte jätte mycket.
Fick liten anann syn på saker vilket behövdes så jag gottat ned mig gsnka bra i min egen syn och att det var den som var rätt och det var den som gällde. Även tokigt trevligt.. så mysigt!!

senaste att jobba med är att ta kritik eller tillsägelser.
Ta dom där och då.
reflektera.
jobba på men inte bli ledsen.
Visst varit en tuff dag i dag och jag kan tycka att jag gjorde alt jag kunnat men så här i efter hand hade jag nog kunnat göra saker på ett annat sätt..

visst, det är inte en utsäkt att jag "bara" varit färdig i 4 månader men ibland kan de kännas. är inte bäst på att planer... eller så här.. jag är bäst på att planera ;)
men sen om något kommer emellan och förstör minna planer så är jag körd.. ojoj.. suck och stön..

Nu ska jag mysa med M. Han är och handlar.. det blir fattiga riddare. Ha har städat lägeneten.. underbara!!!

det ska jag också bli bättre på och det är ett stort obs på den! MÅSTE bli mer huslig..

puss i l

John Mayer..

mm... lyssna bara..

ledighet...

. är tokigt skön.

jag har en ny plan ang jobbet. Jag ska börja med mig själv. Tycker inte om men kan ev upplevas som gnällig två veckor framåt. Den enda jag kan ändra på är mig själv och ingen annan så om jag stör mig på någon så måste jag ta det med den direkt och fråga på ett bra sätt varför det blev som det blev. Ja har gjort det två gånger men nu ska det bli mer av det. Inte låta mig svepas med i det negativa och tråkiga inställningen som finns hos vissa.


Jag och en kompis har prata om detta förut, jobb mentaliteten och hur olika den kan vara hos olika individer. Om jag är på ett jobb då jobbar jag på och gör mitt bästa. Tänker mycket på min dag på vägen hem men helst inte hemma då jag ska ha släppt det. Vad kunde jag har gjort bättre? vad gjorde jag bra ? Klappa mig lite på axeln.


Sen finns det sorten som går upp i ett job men inställningen att göra så lite som möjligt. Det är där ma har förlorat mig. Det måste nästan vaa jobbigare. Det känns som att det är något som är genom gående hos för många just nu på avdelningen och det är allämänt gnälligt. Även en tjej som jobbat i 2 år tcker det är dålig stämmning. är det för at.. hmm ingen idee att ens gå upp i. Det bästa är nog att fråga.


Ska ev vara lite barnvakt på måndag vilket skulle vara jätte mysigt. Saknar jobbet med barn. Någor jag kan säga att jag är gansa bra på. Skönt att ha lite sånt nät man just nu. eler ska säga när JAG just nu fortfarane är trevande, inkännande och försöker hitta någon sorts yrkes identitet..*suck*


Dagen jobb ord... ;)


Minna flowers..



.. älskar jag när de beter sig.. så roligt.. trode de skulle sova nu när solen inte är uppe lika mycket men icke.. Den ena blommor som tusan. Den är ny inhandlad och inne på din första blommning   men sen har jag två andra som är 1½ år och de är inne på sin tredje     och andra blommning  .. roligt roligt..

testar lite..

oika blogg profiler.. Har sett att många har denna. Tänker utifrån vad man kan göra med proofilen och hur mycket den tål. Håll till godo. Om ni är nyfikna och kan inte hålla er.. hihi.. så finns jag här!

RSS 2.0